top of page

SUNNUNTAI-ILTOJEN äänimaljaMEDITAATIOT

Sunnuntai-illan äänimaljaMEDITAATIO/ SOINTUKYLPY

seuraavan kerran

  14.4. / 28.4. / 5.5.

Joka toisena sunnuntai-iltana Hyvän Tuulen Talolla kokoonnutaan keräämään voimia alkavan viikon arkea varteen äänimaljojen siivin. Tule mukaan rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta jännityksestä ja ajatusten virrasta! 

 

Tiibetiläiset käsintehdyt äänimaljat värähtelevät voimakkaasti ja niissä on kauniit ja rikkaat yläsävelsarjat. Äänimaljat tuottavat melodia- ja lyriikkavapaata musiikkia, johon ei tarvitse keskittyä ja niiden kuuntelu rentouttaa mieltä ja kehoa. Maljojen sointi harmonisoi keho-mieli-sielu-yhteyksiäsi ja tuudittelee aivoaaltosi alfa-taajuuksille, jossa olet flow-tilassa, rentoutuneen keskittynyt. Syntyvässä tyhjässä ajatustilassa on tilaa luovuudelle ja rentoutuksen jälkeen olet rennon virkistynyt. Lisäksi meditaatiossa / sointukylvyssä soitetaan ainakin Zaphir-tuulikelloa ja gongia, ehkä myös monochordia, sadekeppiä tai rumpuja. 

Äänimaljameditaatiossa pötköttelet mukavasti taljojen päällä, viltin alla, tyyny pääsi alla. Varaa aikaa tunti ja vartti. Itse rentoutumisosuus / sointukylpy kestää noin tunnin ja rauhallisen heräilyn tueksi talo tarjoaa sinulle kupillisen rauhoittavaa yrttiteetä.

 

Äänimaljarentoutus sopii lähes jokaiselle, mutta jos sinulla on vakava sydänsairaus, sydämen tahdistin, verisuonitukoksia, neurologinen sairaus, vierasesineitä tai akuutti tulehdustila kehossasi, soita Kaisalle ja keskustellaan yhdessä siitä, sopivatko äänten värähtelyt sinulle juuri nyt. 

Ilmoittauduthan mukaan whatsappilla tai tekstiviestillä Kaisalle (050 5225 801) viimeistään tapahtumapäivänä klo 15 mennessä,

paikkoja on noin kymmenelle rentoutujalle/ryhmä. Rentoutus alkaa klo 17 tai klo 18, tarkista aloitusaika Instagramista tai täältä.

Tulethan vain terveenä! 

Hinta 15 - 25 € oman harkinnan mukaan.

Maksaa voit Mobile Payllä, käteisellä tai kortilla paikan päällä.

bottom of page