top of page

SUNNUNTAI-ILTOJEN MEDITAATIOT

Sunnuntai-illan äänimaljaMEDITAATIO/ SOINTUKYLPY

Seuraavat kerrat:

14.5. / 28.5. / 11.6.

Joka toisena sunnuntai-iltana Hyvän Tuulen Talolla kokoonnutaan keräämään voimia alkavan viikon arkea varteen äänimaljojen siivin. Tule mukaan rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta jännityksestä ja ajatusten virrasta! 

 

Tiibetiläiset käsintehdyt äänimaljat värähtelevät voimakkaasti ja niissä on kauniit ja rikkaat yläsävelsarjat. Äänimaljat tuottavat melodia- ja lyriikkavapaata musiikkia, johon ei tarvitse keskittyä ja niiden kuuntelu rentouttaa mieltä ja kehoa. Maljojen sointi harmonisoi keho-mieli-sielu-yhteyksiäsi ja tuudittelee aivoaaltosi alfa-taajuuksille, jossa olet flow-tilassa, rentoutuneen keskittynyt. Syntyvässä tyhjässä ajatustilassa on tilaa luovuudelle ja rentoutuksen jälkeen olet rennon virkistynyt. Lisäksi meditaatiossa / sointukylvyssä soitetaan ainakin Zaphir-tuulikelloa ja gongia, ehkä myös monochordia, sadekeppiä tai rumpuja. 

Äänimaljameditaatiossa pötköttelet mukavasti taljojen päällä, viltin alla, tyyny pääsi alla. Varaa aikaa tunti ja vartti. Itse rentoutumisosuus / sointukylpy kestää noin tunnin ja rauhallisen heräilyn tueksi talo tarjoaa sinulle kupillisen rauhoittavaa yrttiteetä.

 

Äänimaljarentoutus sopii lähes jokaiselle, mutta jos sinulla on vakava sydänsairaus, sydämen tahdistin, verisuonitukoksia, neurologinen sairaus, vierasesineitä tai akuutti tulehdustila kehossasi, soita Kaisalle ja keskustellaan yhdessä siitä, sopivatko äänten värähtelyt sinulle juuri nyt. 

Ilmoittauduthan mukaan whatsappilla tai tekstiviestillä Kaisalle (050 5225 801) viimeistään tapahtumapäivänä klo 15 mennessä,

paikkoja on kymmenelle rentoutujalle/ryhmä. Rentoutus alkaa klo 17 tai klo 18, tarkista aloitusaika Instagramista tai täältä.

Tulethan vain terveenä! 

Hinta 15 - 25 € oman harkinnan mukaan.

Maksaa voit tilille, Mobile Payllä tai käteisellä paikan päällä.

SUNNUNTAI-ILLAN KUNDALIINIjoogan MEDITAATIO

kundaliinimeditaatiot Songassa toistaiseksi tauolla

Joka toinen sunnuntain Songassa kundaliinijoogaa meditaatioihin keskittyen klo 17-18.

Tehdään kehon lämmitys ja virkistys ja laskeudutaan sitten 1-2 meditaatioon. Voit seurata sunnuntain harjoitusta myös etänä, jolloin kuitenkin huolenpito on enemmän salissa olevissa. Riikalta ohjeet etäilyyn Zoomin kautta.

Kokemus joogasta/meditaatiosta/henkisen kasvun harjoituksista ovat sopiva tausta tehdä näitä harjoituksia, mutta ei välttämätön.  Harjoitukset on valittu lempeimmästä päästä ja maltillisen mittaisina. Niihin voit suhtautua uteliaisuudella ja rauhallisuudella sekä itseäsi hellien.

ILMOITTAUTUMINEN 

tapahtumapäivänä klo 15 mennessä sähköpostiin: matalariikka@gmail.com tai +358(0)400429055 tai Kaisalle 050 5225 801. 

 

15 - 25 €, Maksu Mobilepayllä/käteisellä/tilille. Kuitti pyydettäessä. 

 

Kundaliinijooga on mielen joogaa, jossa yhdistyvät liikesarjat, hengitysharjoitukset, äänen käyttö, eli mantrat ja erilaiset käsien asennot, eli mudrat. Perusharjoitus koostuu virittäytymisestä, lämmittelystä, liikesarjasta, rentoutuksesta ja meditaatiosta. Varaudu mukavilla joustavilla vaatteilla. Muu tarvittava löytyy paikan päältä. Illassa on myös teetarjoilu.

Kemin Osaajien Osuuskunnan työntekijänä Sinua palvellen, Joti Savitri Kaur/Riikka Matala, Kundaliinijoogaopettaja (1. taso/KRI hyväksytty)

Wheat Field
bottom of page