SUNNUNTAI-ILTOJEN MEDITAATIOT

Sunnuntai-illan äänimaljaMEDITAATIO/ SOINTUKYLPY

Kesällä seuraavasti:

29.5. / 12.6. / 26.6. / 10.7. / 24.7. / 7.8. / 21.8.

Sunnuntai-iltaisin Hyvän Tuulen Talolla kokoonnutaan keräämään voimia alkavan viikon arkea varteen äänimaljojen siivin. Tule mukaan rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta jännityksestä ja ajatusten virrasta! 

 

Tiibetiläiset käsintehdyt äänimaljat värähtelevät voimakkaasti ja niissä on kauniit ja rikkaat yläsävelsarjat. Äänimaljat tuottavat melodia- ja lyriikkavapaata musiikkia, johon ei tarvitse keskittyä ja niiden kuuntelu rentouttaa mieltä ja kehoa. Maljojen sointi harmonisoi keho-mieli-sielu-yhteyksiäsi ja tuudittelee aivoaaltosi alfa-taajuuksille, jossa olet flow-tilassa, rentoutuneen keskittynyt. Syntyvässä tyhjässä ajatustilassa on tilaa luovuudelle ja rentoutuksen jälkeen olet rennon virkistynyt. Lisäksi meditaatiossa / sointukylvyssä soitetaan ainakin Zaphir-tuulikelloa ja gongia. 

Äänimaljameditaatiossa pötköttelet mukavasti taljojen päällä, viltin alla, tyyny pääsi alla. Varaa aikaa tunti ja vartti. Itse rentoutumisosuus / sointukylpy kestää noin tunnin ja rauhallisen heräilyn tueksi talo tarjoaa sinulle kupillisen rauhoittavaa yrttiteetä.

 

Äänimaljarentoutus sopii lähes jokaiselle, mutta jos sinulla on vakava sydänsairaus, sydämen tahdistin, verisuonitukoksia, neurologinen sairaus, vierasesineitä tai akuutti tulehdustila kehossasi, soita Kaisalle ja keskustellaan yhdessä siitä, sopivatko äänten värähtelyt sinulle juuri nyt. 

Ilmoittauduthan mukaan whatsappilla tai tekstiviestillä Kaisalle (050 5225 801) viimeistään tapahtumapäivänä klo 15 mennessä,

paikkoja on kymmenelle rentoutujalle/ryhmä. 

Ensimmäinen ryhmä alkaa klo 17 ja toinen klo 19.

Tulethan vain terveenä! 

Hinta 15 - 25 € oman harkinnan mukaan.

Maksaa voit tilille, Mobile Payllä tai käteisellä paikan päällä.

SUNNUNTAI-ILLAN KUNDALIINIMEDITAATIO

Kesällä seuraavasti: 

22.5./ 5.6. / 19.5. / 3.7. / 17.7. / 31.7./ 14.8. / 28.8.

Joka toinen sunnuntai rauhallinen, selkää lämmittävä ja rentouttava kundaliinimeditaatio ihanan Riikka Joti Savitrin vetämänä Hyvän Tuulen Talon sinisessä luokassa. Istumme mukavasti taljoilla ja yhdessä hyvissä energioissa laulamme meditaatiomantraa. Harjoitus on joka kerta erilainen ja mukaan voi tulla, vaikkei aiemmin olisikaan osallistunut.  

 

Kysy askarruttavat asiat Riikalta,

puh. 0400 429 055, ilmoittautua voit joko Riikalle tai Kaisalle (050 5225 801). llmoittauduthan mukaan viimeistään sunnuntaina klo 13 mennessä!

Maksu tilille, Mobile Paylla tai käteisellä paikan päällä 10-20 € harkintasi mukaan.  

Tulethan vain terveenä!

Kuva. Riikka Matala