top of page
Hands

Reiki on lempeää energiahoitoa

Reiki on kokonaisvaltainen, hyvinvointia edistävä, kehon ja mielen tasapainoa palauttava ja ylläpitävä energiahoitomenetelmä. Reiki voi auttaa sinua, jos voit huonosti, olet uupunut tai sinulla on erilaisia fyysisiä tai psyykkisiä oireita, mutta voit tulla hoitoon myös ylläpitämään tasapainoasi ja hyvinvointiasi. 

 

Reikihoidon aikana välitän  sinulle käsieni kautta universaalia elämänenergiaa vahvistamaan kehosi energiajärjestelmää ja korjaamaan energiakehosi epätasapainoisuuksia ja avaamaan mahdollisia energiatukoksia, joita meillä kaikilla aikuisina usein on joko stressin tai sairastelun seurauksena. Reiki aktivoi kehosi ja mielesi omaa parantavaa voimaa auttamaan itseäsi.

 

Reikihoidossa makaat mukavasti peiton alla hoitopöydällä tai jos et kykene makaamaan, voit myös istua nojatuolissa. Kosketan sinua käsilläni kevyesti kehosi energiakeskusten, chakrojen päältä tai pidän käsiä hieman irrallaan kehostasi. Käsittelen pääasialliset energiakeskuksesi ja mahdollisesti myös muita kohtia energiakehostasi, jos se tuntuu intuitiivisesti tarpeelliselta, tai jos olet erityisesti pyytänyt hoitoa johonkin tiettyyn kohtaan. Energian virtaus voi tuntua esimerkiksi lämpönä tai kihelmöintinä kehosi eri kohdissa. 

 

Hoidon aikana koet syvää rentoutumisen tunnetta, joka laukaisee stressiä ja auttaa osaltaan laukaisemaan tukoksia energian luonnollisen virtauksen tieltä. Monet myös nukahtavat hoidon aikana. Hoito auttaa sinua kuuntelemaan paremmin omaa intuitiotasi, sisäistä ääntäsi ja viisauttasi, ja ymmärtämään paremmin sitä, mistä mahdolliset vaikeudet kehosi, mielesi tai sielusi tasolla johtuvat. Kivut ja säryt saattavat helpottua ja elämänenergia, voima sinussa lisääntyä. 

 

Reiki on aina lempeää ja sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin, myös lapsille ja eläimille. Hoitava ja elvyttävä energia hakeutuu sinne, missä sitä tarvitaan, ja kehosi ja mielesi ottaa sitä vastaan juuri sen verran kuin hoidon hetkellä tarvitset ja kykenet vastaanottamaan. 

 

Hoitotapahtuma on lempeä ja mukava. Hoidon alussa ja lopussa keskustelemme hoidosta. Halutessasi voin soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja hetken aikaa reikihoidon alussa. Ne auttavat sinua vaipumaan syvän rentoutuneisuuden tilaan, jossa voit vaivattomasti vastaanottaa reikienergiaa.  

 

Olen opiskellut ja harjoittanut reikiä vuodesta 2018 ja valmistunut Reiki Masteriksi. Reikiä opiskellaan kolmella eri asteella: Ensimmäinen aste paneutuu ensisijaisesti itsen hoitamiseen, toinen aste kaukohoitamiseen ja kolmas, master-aste, on vuoden mittainen henkisen kasvun matka, jonka jälkeen reikin harjoittaja voi opettaa sitä myös muille. Olen syvästi iloinen ja kiitollinen siitä, että olen löytänyt elämääni reikin ja saanut hoitaa sillä sekä itseäni että toisia. Reiki on useissa maissa (esim. Iso-Britannia, Alankomaat, Itävalta, USA) jo osa julkista terveydehoitojärjestelmää tukemassa länsimaisen koululääketieteen hoitomuotoja. Suomeen reiki tuli 1980-luvulla, nykyisin sitä harjoittavat jo kymmenet tuhannet suomalaiset.

Tule kokeilemaan, saamaan itsellesi rentoutta ja energiaa, tai kurssille opettelemaan itsehoitoa!

Sandy Beach

REIKIHOITO 1H

Reikihoito, jonka alussa on lyhyt keskustelu, jonka jälkeen ohjaan sinut makaamaan hoitopöydälle mukavasti peiton alle. Hoidan sinua noin 45 minuutin verran. Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa, juoda vettä ja keskustelemme vielä yhdessä hoidosta. 

Hinta 70 € / kerta

Neljän hoitokerran paketti 250 €

(hinnat sisältävät alv 24 %)

ÄÄNIMALJA- JA

REIKIHOITO 1 H 30 MIN

Reikihoito, jonka alussa on lyhyt keskustelu, jonka jälkeen ohjaan sinut makaamaan hoitopöydälle mukavasti peiton alle. Soitan sinulle aluksi tiibetiläisiä äänimaljoja, jotka vievät sinut nopeasti syvään rentoutuneisuuden tilaan. Sen jälkeen aloitan reikihoidon. Vietät hoitopöydällä reilun tunnin. Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa, juoda vettä ja keskustelemme vielä yhdessä hoidosta. 

Hinta 80 € (sis. alv 24%)

Zen Stones
Reiki kaukohoito

REIKI KAUKOHOITO

Reiki kaukohoidon aikana voit olla kotonasi tai missä tahansa rauhallisessa paikassa ja hiljentyä vastaanottamaan hoitavaa reikienergiaa. Hoito kestää noin 30-40 minuuttia, jonka jälkeen keskustelemme hoidosta vielä puhelimitse. 

Varatessasi kaukohoidon laitan sinulle toimintaohjeet sähköpostitse tai viestillä. 

Hinta 50 € (sis. alv 24 %)

bottom of page