top of page

Tervetuloa

Hyvän Tuulen Talon Puotiin

Talolla toimii myös puoti, josta löydät hyvän valikoiman musiikkiterapeuttisia instrumentteja kuten tiibetiläisiä äänimaljoja, Zaphir-tuulikelloja, gongeja ja sadekeppejä. Sieltä löydät myös paljon muuta ihanaa, sielua ruokkivaa, itsetutkiskeluun ja hyvinvoinvointiin liittyvää, kuten terapeuttisia kortteja, hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta, joogabolstereita, lumoavia puolijalokiviä, hoitavia eteerisiä öljyjä, suitsukkeita ja monta muuta kiinnostavaa juttua.  

 

Puoti on auki aina tapahtumien ja hoitojen yhteydessä sekä muina aikoina sopimuksesta.

Soita siis ja sovitaan sinulle sopiva vierailuaika! 

IMG_2191_edited.jpg

Äänimaljat

Hyvän Tuulen Talon Puodista voit kaikessa rauhassa ja asiantuntevan opastuksen tuella etsiä itsellesi juuri ne äänimaljat, jotka tuntuvat itsellesi sopivilta. Tarjolla on käsintaottuja tiibetiläisiä äänimaljoja, useaa eri sarjaa, myös voimakkaasti värähteleviä nk. terapiamaljoja.

Äänimaljoihin liittyvät tarvikkeet löytyvät myös puodista. Saat ostostesi yhteydessä myös opastusta maljojen käyttöön ja olet myös sydämellisesti tervetullut opiskelemaan niiden käyttöä kursseille! 

Tervetuloa

Puodista löydät äänimaljojen lisäksi muita instrumentteja, kortteja, kirjoja, koruja, kiviä, kynttilöitä - ja muillakin kirjaimilla alkavia ihanuuksia. Suitsukkeita, joogatuotteitta, eteerisiä öljyjä... 

 

Tule rauhassa tutkailemaan ja tutustumaan! 

IMG_8131.HEIC
bottom of page