Painting Easels

FREE VEDIC ART

Painting Equipments

Free Vedic Art

3 VIIKONLOPPUA SYKSYLLÄ 2021

Matkaa luovuuden lähteille syksyllä 2021!

 

  • Olet luova, kaipaat vain rohkeutta toteuttaa sinussa jo olevaa luovuutta

  • Olet viisas, pääset itsesi ja sisäisen tietosi äärelle

  • Osaat, jaksat, onnistut, opit, nautit - löydät kaiken tarvittavan itsestäsi

 

 

Löydä luovuuden virta Free Vedic Art -kurssilla! Saat aikaa ja tilaa kuvien tekemiseen syyskaudella 2021 Rovaniemellä Songan kylässä, kolmena syyskauden viikonloppuna:

Vedic Art I: 2.-3.10.

Vedic Art II: 30.-31.10.

Vedic Art III: 4.-5.12. 

Neljännen viikonlopun järjestämme alkuvuodelle 2022 osallistujien toiveiden mukaan. 

Luvassa

* kuvan tekemistä hiljaisuudessa

* luontoyhteyden vahvistamista

* taukoa digitaalisista välineistä

* aikaa oman sisäisen äänen kuulemiselle

* rentoutumista metsän ja äänimaljojen hoivassa

* ravintoa myös keholle: maittavat kasvisruokalounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit tauoilla

 

 

Hinta 160 e sisältää:

  • la-su ohjelman (Vedic Art -opetus, metsämeditaatio ja äänimaljarentoutus) 

  • maistuvat kasvisruokalounaat ja taukokahvit/teet pienen purtavan kera

 

Vedic Art -peruskurssin kaikki 17 prinsiippiä käydään kolmena viikonloppuna:

  1. kurssiviikonloppuna käydään läpi prinsiipit 1-8

  2. viikonloppuna on vielä enemmän aikaa omalle tekemiselle, tutuksi tulevat prinsiipit 9-12

  3. kurssiviikonloppuna saat loput prinsiipit 13-17

Voit osallistua kerran tai tulla vaikka kaikkina viikonloppuina. Ilmoittautuessasi koko peruskurssille (vähintään 3 viikonloppua) saat 10 % alennuksen. Kukin osallistuja  tuo omat välineet, sellaiset, joilla haluaa tehdä.

 

ILMOITTAUTUMISET (Nimi, yhteystiedot, tieto, mille viikonlopulle olet tulossa) 2 viikkoa kurssia ennen sähköpostitse:

anna.m.asplund@gmail.com

tai Kaisalle Hyvän Tuulen Taloon: kaisa@hyvantuulentalo.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä saat paluupostissa listan kurssilla tarvittavista välineistä.

 

Lisätiedot Vedic Art -kurssiin liittyen saat ihanalta opettajaltamme Anna Asplundilta: anna.m.asplund@gmail.com, p. 040 7353 740.

 

Hyvän Tuulen Talon lempeä emäntä Kaisa Alatalo johdattelee kurssilaiset metsämeditaatioon sekä äänimaljojen  hoitavaan värinään ja ottaa lounastarjoilua varten vastaan tiedot mm. erityisruokavalioista: kaisa@hyvantuulentalo.fi , p. 050 5225 801

 

6-16-vuotiaat lapset osallistuvat aikuisen seurassa maksutta. Kerrothan mahdollisista lapsiosallistujista ilmoittautuessasi, niin varmistetaan, että kaikille riittää tilaa kurssilla.

 

Peruskurssin käyneet voivat osallistua maalareina, heiltä viikonlopun hinta on 80 e.

Taide on hiljaisuuden kieli

 

Kunkin Vedic Art -prosessi on omanlaisensa ja sitä kunnioitetaan. Täällä et voi tehdä väärin, et osaa tehdä virheitä. Töitä ei kommentoida, joten kukin voi antaa oman tekemisen viedä mennessään. 

 

Luovan leikin mukana voi huomaamattaan tavoittaa omassa olemisessaan sellaisen tason, johon ei tavallisessa arjessa yllä. 

 

Vedic Art on kokemuksellinen taidemenetelmä. Niinpä jokainen meistä saa siitä kenties eri asioita ja se avautuu kaikille eri tavoin.

Opettaja Anna Asplund

Anna kasvoi luonnon keskellä Turun Ruissalossa, opiskeli Lapin yliopistossa ja asuu nykyisin Oulussa työskennellen Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien taiteellisena johtajana.

 

Luova kirjoittaminen ja kuvan tekemisen halu veivät Annan myös Pikisaareen, Kulttuurikiihdyttämö TILAan, jossa hän jakaa työhuoneen neljän muun taiteilijan kanssa.

 

Kasvu kohti yhä suurempaa vapautta ja hyvinvointia, lähemmäs luontoa ja omaa ydintä, samalla hyvää elämää vaalien ja jatkuvasti lisää oppien on Annan toiveena. Hän uskoo herkkyyden olevan vahvuutensa, kepeyden ja ilon näyttävän suuntaa oikeiden asioiden pariin. 

 

Annan tie Vedic Art -taidemenetelmän parissa

Luovuus ja hyvinvointi liittyvät Annan mielestä kiinteästi yhteen, joten hänestä on ihanaa ohjata ihmisiä Vedic Art -menetelmän avulla löytämään oman ilmaisunsa ja voimansa. Kun ihminen saa sisimmästään kumpuavat värit ja muodot ilmaistuiksi, muodostuu silta nykyhetkeen, läsnäoloon, jossa on hyvä olla.

Anna sai ensikosketuksen Vedic Art -prinsiippeihin vuonna 2016. Maalaaminen vei alusta saakka mukanaan ja antoi niin paljon, että kurssit seurasivat toisiaan. Keväällä 2021 hän valmistui Vedic Art -opettajaksi.

 

"Tuntuu hyvältä aloittaa uusi vaihe, arvostan mahdollisuutta syventää aiemmin opittua tästä uudesta perspektiivistä", Anna kertoo."Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon herkistymistä oman sisäisen äänen kuulemiseksi paremmin. Olen edelleen matkalla, eteenpäin kuljettavalla taiteen joella. Oma prosessi jatkuu. Ja joka kerta prinsiipit avautuvat uusina, kuin aamuauringossa terälehtensä aukaiseva kukka. On niin paljon opittavaa. Haluan jatkaa oppimista opettamalla, jakamalla kuvan tekemisen iloa ja luovuuden leikkiä muillekin."

 

Anna_1.jpg
Oil Painting